Επικοινωνία

Δ/νση: Βασιλεως Παυλου 10Λ, ΤΚ 69100 Κομοτηνή
Τηλ: 25310-29411, Τηλ Εξυπ.:25310-30702, email: eoskomotinis@yahoo.gr

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

E.O.Σ. Κομοτηνής 30 χρόνια επιτυχίες (1982-2012)

Ο Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής πραγματοποιήσε με απόλυτη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή φίλων και μελών την εορταστική εκδήλωση των 30 χρόνων δράσης και λειτουργίας του συλλόγου αυτήν την Παρασκευή που μας πέρασε.


Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα που μεταξύ άλλων είχε, απονομή τιμητικών διακρίσεων στους πρωτεργάτες και ιδρυτές του ορειβατικού συλλόγου, επαίνους και διπλώματα προς τα μέλη-αθλητές που διακρίθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε, ιδιαίτερες ευχαριστίες προς όσους διετέλεσαν Προέδροι του ΕΟΣ Κομοτηνής απο το 1982 μέχρι πρόσφατα, αλλά και πολύ κέφι και χορό, όλοι οι παρευρισκόμενοι μέσα σε εγκαρδιο και ζεστό κλίμα ευχήθηκαν στον ΕΟΣ Κομοτηνής "ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ" και να τα εκατατοστήσει.

Σας παραθέτουμε μερικά φωτογραφικά πλάνα απο την επετειακή εκδήλωση:







Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την επετειακή εκδήλωση του συλλόγου για τα 30 χρόνια λειτουργίας του και απευθύνει πρόσκληση προς ΟΛΟΥΣ να συμμετάσχουν στις δράσεις του Συλλόγου.


Υπενθυμίζουμε ότι αυτή την Κυριακή 26/2  θα πραγματοποιηθεί ανάβαση στη κορυφή Παπίκιο Ν. Ροδόπης με υπεύθυνο ανάβασης τον Σαραντάκο Κώστα. Σημείο συνάντησης ορίζεται η είσοδος της Νομαρχίας και ώρα αναχώρησης η 8:00 π.μ.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου