Επικοινωνία

Δ/νση: Βασιλεως Παυλου 10Λ, ΤΚ 69100 Κομοτηνή
Τηλ: 25310-29411, Φαξ: 2122222676 Τηλ Εξυπ.:25310-30702, email: eoskomotinis@yahoo.gr

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

1η Πανελλήνια Παγοαναρριχητική Συνάντηση 18-19 Φεβρουαρίου 2012 στον Λαϊλιά Σερρών


1η Πανελλήνια Παγοαναρριχητική Συνάντηση 18-19 Φεβρουαρίου 2012 στον Λαϊλιά
Σερρών


Της Πέλας ΘεοδωράκηΤο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 18-19 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στον Λαϊλιά Σερρών η 1η Πανελλήνια Παγοαναρριχητική Συνάντηση. Μέσα σε ένα πανέμορφο περιβάλλον πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Λαϊλιά, όπου βρίσκεται το τεχνητό πεδίο παγοαναρρίχησης (ice park), συναντήθηκαν αναρριχητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας και απόλαυσαν κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, την αναρρίχηση σε πάγο.
Το πεδίο βρίσκεται στην βόρεια πλευρά του βουνού και συγκεκριμένα στην περιοχή «Καλλιθέα» ,όπου από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι τα τέλη Μαρτίου - ανάλογα πάντα με τις καιρικές συνθήκες - πραγματοποιούνται διαδρομές είτε αποκλειστικά σε πάγο είτε σε μικτό πεδίο (πάγου-βράχου).

Τον ΕΟΣ Κομοτηνής εκπροσώπησαν 13 μέλη και φίλοι του συλλόγου, οι οποίοι σκαρφάλωσαν στις διάφορες διαδρομές που έχουν διαμορφωθεί με τεχνητό τρόπο, αλλά και που οι φετινές καιρικές συνθήκες ευνόησαν και ενίσχυσαν κατά πολύ.
Η διαμονή των μελών του ΕΟΣ Κομοτηνής έγινε σε αντίσκηνα σε περιοχή κοντά στο πεδίο και η φιλοξενία των διοργανωτών, τόσο στον χώρο του πεδίου (με παροχή ζεστών ροφημάτων, σνακ και φρούτων), όσο και μετά στο σαλέ, ήταν άψογη.
Μετά το τέλος της αναρρίχησης, το πρόγραμμα περιελάμβανε δείπνο, προβολή ορειβατικού υλικού (φωτογραφίες-βίντεο), κλήρωση δώρων και αναμνηστικών και μέχρι αργά το βράδυ γνωριμία και συζητήσεις με τους αναρριχητές που πήραν μέρος στην συνάντηση.

Το εγχείρημα ενθουσίασε όλους τους παραβρισκόμενους που με χαρά περιμένουν την 2η Πανελλήνια Παγοαναρριχητική Συνάντηση του χρόνου για να ξαναβρεθούν και πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου