Επικοινωνία

Δ/νση: Βασιλεως Παυλου 10Λ, ΤΚ 69100 Κομοτηνή
Τηλ: 25310-29411, Τηλ Εξυπ.:25310-30702, email: eoskomotinis@yahoo.gr

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Καλοκαιρινή Δράση ΕΟΣ Κομοτηνής

Καλοκαιρινή Δράση ΕΟΣ Κομοτηνής


ΙΟΥΝΙΟΣ:

Μετά τις αλλαγές που έγιναν στο πρόγραμμα λόγω της αναβολής της 28ης Β.Ο.Σ. το πρόγραμμα Ιουνίου διαμορφώνεται ως εξής:

Τριήμερο 11-13 Ιουνίου: ΣΜΟΛΙΚΑΣ 2.637 μ



Κυριακή 19 Ιουνίου: Συντήρηση Καταφυγίου


ΣΚ 25-26 Ιουνίου: 28η Β.Ο.Σ. - Νιγρίτα Σερρών



Από τις προγραμματισμένες αναβάσεις του ΙΟΥΛΙΟΥ και του ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ θα πραγματοποιηθούν αυτές ΜΟΝΟ στις οποίες θα υπάρχει ενδιαφέρον για συμμετοχή.

Γι' αυτό να συμβουλεύεστε το πρόγραμμα ή τις ανακοινώσεις των events στο facebook και να δηλώνετε συμμετοχή ΕΓΚΑΙΡΑ στον υπεύθυνο ανάβασης για να ξέρει τον αριθμό των ενδιαφερομένων και να οργανώνει ή να ματαιώνει την συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Επίσης, οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ αναβάσεων να φροντίζουν να συνεννοούνται μεταξύ τους ή και με τον Έφορο Ορειβασίας, αν για κάποιο λόγο πρέπει να απέχουν από τα καθήκοντά τους, ώστε να τους αναπληρώνει κάποιος αντικαταστάτης σε όσες δραστηριότητες υπάρξει ενδιαφέρον να πραγματοποιηθούν.

Από τις προγραμματισμένες αναβάσεις ΙΟΥΛΙΟΥ αυτές που αναμένεται να διοργανωθούν είναι το διήμερο στη ΘΑΣΟ (9-10 Ιουλίου), η αποστολή του συλλόγου στην 71η Π.Ο.Σ. (Δίρφη 1.743 μ - διοργανωτής ΕΟΣ Χαλκίδας ). Αλλά και όλες οι υπόλοιπες εντός νομού αναβάσεις και πεζοπορίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά από τη στιγμή που θα δηλώνετε συμμετοχή.

Από τις προγραμματισμένες αναβάσεις ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ενδιαφέρον παρουσιάζει το τριήμερο στη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Εθνικός Δρυμός Πίριν - Bezbog 2.650 μ) στις 13-15 Αυγούστου και η διανυκτερεύση στην κορυφή του ΠΑΠΙΚΙΟΥ όρους το ΣΚ 20-21 Αυγούστου.

Το ΔΣ του συλλόγου σας εύχεται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, καλές αναβάσεις, καλές διακοπές....και μην αφεθείτε πολύ, γιατί ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με ΟΛΥΜΠΟ (3-4 Σεπτεμβρίου) και χρειάζεται προπόνηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου