Επικοινωνία

Δ/νση: Βασιλεως Παυλου 10Λ, ΤΚ 69100 Κομοτηνή
Τηλ: 25310-29411, Τηλ Εξυπ.:25310-30702, email: eoskomotinis@yahoo.gr

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Αναρριχητική συνάντηση



ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΓΡΕΒΕΝΑ 12/8/2009
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ



ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ


Σας προσκαλούμε στην αναρριχητική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 , 29 και 30 Αυγούστου στο χώρο του βράχου της Αετιάς ( Τσιούργιακας ) .

Η συνάντηση έχει σαν στόχο την ανάδειξη του αναγνωρισμένου αναρριχητικού πεδίου της Αετιάς και του φυσικού κάλλους της περιοχής γενικότερα .

Η διαμονή θα γίνει σε σκηνές στο χώρο των κατασκηνώσεων των Φιλιππαίων (σε υψόμετρο 1400 μέτρων ) ή σε κοντινά ξενοδοχεία της περιοχής .

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικές βραδιές , ενημερωτικές διαλέξεις, πεζοπορία για όσους δεν κάνουν αναρρίχηση , προσφορά τοπικών προϊόντων και εδεσμάτων .

Παρακαλούμε για την δική σας συμμετοχή .

Με τιμή

Ο Πρόεδρος Χ.Ο.Σ.Γ. Ο Πρόεδρος Σ.Τ.Ε.Γ.

Παπαδημητρίου Χρήστος Κοκκινάκης Μιχαήλ



ΣΤΟΜΙΟ ΑΕΤΙΑΣ ( ΤΣΟΥΡΙΑΚΑΣ )
ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
28-29-30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ



Στο Στομιο της Αετιάς στην Τσούριακα και δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο ‘Καστρί’ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αναρριχητική συνάντηση.

Στόχος της συνάντησης είναι η ανάδειξη του αναγνωρισμένου αναρριχητικού πεδίου αλλά και του ιδιαίτερου φυσικού κάλλους της περιοχής.

Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν δύο πεζοπορίες για επισκέπτες που δεν θέλουν να ασχοληθούν με την αναρρίχηση.

Η πρώτη θα ξεκινήσει το Σάββατο το πρωί και αφού διασχήσει όλη την οροσειρά της ‘Πάλνας’ θα καταλήξει στο Στόμιο . Η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή από την Αλατόπετρα και αφού περάσει κάτω από τους καταρράκτες του Στομίου και από το σπήλαιο των Νυμφών θα καταλήξει στον χώρο αναρρίχησης στην Τσούριακα.

Οι επισκέπτες μπορούν να κατασκηνώσουν ή να διαμείνουν στα καταλύματα των κατασκηνώσεων Φιλιππαίων ή σε ξενώνες και ξενοδοχεία της περιοχής.

Στο χώρο της κατασκήνωσης θα υπάρχει υπαίθρια ψησταριά όπου ο καθ’ ένας μπορεί να προμηθευτεί ψητά κρέατα ποτά και αναψυκτικά . Τα τραγούδια με τις κιθάρες δίπλα στην φωτιά είναι κάτι το αναμενόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου