Επικοινωνία

Δ/νση: Βασιλεως Παυλου 10Λ, ΤΚ 69100 Κομοτηνή
Τηλ: 25310-29411, Τηλ Εξυπ.:25310-30702, email: eoskomotinis@yahoo.gr

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Πρόγραμμα 69ης Π.Ο.Σ.

Η κατασκήνωση θα γίνει στη θέση Πιτιμάλικο (1980 μ) δίπλα στο καταφύγιο της Ε.Ο.Ο.Α.
Σάββατο βράδυ θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για το περιβάλλον και την ορειβασία και θα ακολουθήσει μουσική βραδιά. Ο ΕΟΣ Άμφισσας θα προσφέρει φαγητό το Σάββατο βράδυ, καθώς και πρωινό την Κυριακή το πρωί. Η συνάντηση στην κορυφή Κόρακας θα γίνει Κυριακή το πρωί (απόσταση από την κατασκήνωση περίπου μιάμιση ώρα).

Το τελευταίο χωριό πριν την κατασκήνωση είναι ο Αθανάσιος Διάκος, ο δρόμος μέχρι εκεί είναι άσφαλτος. Από τον Αθανάσιο Διάκο μέχρι το σημείο της κατασκήνωσης υπάρχει 11 χιλ. δασικός δρόμος σε σχετικά καλή κατάσταση. Τα Ι.Χ. αυτοκίνητα μπορούν να φτάσουν μέχρι τη θέση Σταυρός, όπου υποχρεωτικά θα πρέπει να σταματήσουν. Από εκεί μέχρι το σημείο της κατασκήνωσης είναι περίπου 15 λεπτά ποδαρόδρομος.

Οι διοργανωτές θα δίνουν σαφείς οδηγίες σχετικά με την στάθμευση των αυτοκινήτων, το στήσιμο των σκηνών, τη λήψη νερού από προκαθορισμένο σημείο στο χώρο της κατασκήνωσης, την τοποθέτηση των σκουπιδιών στους ειδικούς κάδους, τη χρήση της τουαλέτας κλπ, που παρακαλείσθε να τηρείτε πιστά.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για το φαγητό ΔΕΝ θα παρέχονται πλαστικά σκεύη από τη διοργάνωση, έτσι θα πρέπει να έχετε μαζί σας τα δικά σας σκεύη φαγητού. (Σημείωση δική μου: αυτό αποβλέπει στο να αποφευχθεί η συσσώρευση τόνων σκουπιδιών, γι'αυτό το να πάρετε μαζί σας πλαστικά σκεύη μιας χρήσης δεν εξυπηρετεί αυτό το σκοπό).

Το καταφύγιο της ΕΟΟΑ στη θέση Πιτιμάλικο θα είναι ανοιχτό από την Παρασκευή 17-7. Τηλέφωνα επικοινωνίας με ΕΟΣ Άμφισσας: 2265023420, 6974824456, 6978101315.

Μέλη του συλλόγου μας (με προεδρική συνοδεία) θα αναχωρήσουν από Κομοτηνή Παρασκευή μεσημέρι. Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο, Κώστα Σαχαρίδη. Διαφορετικά, αναχωρεί ο καθένας ιδιωτικά ή κατόπιν συνεννόησης με άλλους συμμετέχοντες για αναχώρηση το Σάββατο το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου