Επικοινωνία

Δ/νση: Βασιλεως Παυλου 10Λ, ΤΚ 69100 Κομοτηνή
Τηλ: 25310-29411, Τηλ Εξυπ.:25310-30702, email: eoskomotinis@yahoo.gr

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

10o Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων Αγωνιστικής Αναρρίχησης Δελτίο Τύπου


 Το  πρόγραμμα αγώνων Αγωνιστικής Αναρρίχησης της Ε.Ο.Ο.Α. για το 2018 έκλεισε με το 10ο  Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων που πραγματοποιήθηκε στην πόλης μας το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Σεπτεμβρίου.


Μία διοργάνωση όπου κάθε χρόνο με την βοήθεια του Δ.Σ. του συλλόγου μας, μελών και φίλων μας προσπαθούμε να ανεβάσουμε το επίπεδο των αγώνων και να προσφέρουμε σε συμμετέχοντες και θεατές, θέαμα και εμπειρίες.

Προηγήθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα  Boulder στη Προσοτσάνη Δράμας όπου συμμετείχαν 140 αθλητές από 6 χώρες. Ο Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής συμμετείχε στα προκριματικά με 8 αθλήτριες από τις οποίες διακρίθηκε η Καμπά Αικατερίνη και προκρίθηκε στους τελικούς  η Όλγα Εξακοΐδη όπου κατέλαβε την 4η θέση στο Βαλκανικό και τη 3η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στο 10ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων που έγινε στην Κομοτηνή συμμετείχαν 116 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ο σύλλογός μας συμμετείχε με 11 αθλήτριες.  Στις μικρές κατηγορίες  διακρίθηκαν η Σμαράγδα Εξακοΐδη  6η , η Μαρία Κασάπη 6η όπως και η Καμπά Αικατερίνη 6η στις αντίστοιχες  κατηγορίες τους.

Κυπελλούχος Ελλάδας στην κατηγορία Νέες Γ, αναδείχθηκε η αθλήτριά μας Όλγα Εξακοΐδη που πήρε την 1η θέση στο 10ο Κύπελλο και την 1η θέση στη Γενική του Κυπέλλου.

Ο σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Αθλητές μας, τα μέλη του Δ.Σ. που βοήθησαν στην διοργάνωση των αγώνων καθώς και τα μέλη και φίλους μας που συμμετείχαν στην διοργάνωση 
Πέτρο Τσόγκο , Κώστα Δαρούση, Αφροδίτη-λυδία Παναγιωτοπούλου, Λαγαμτζή Δημήτρη,  Σεμίνα  Νάνη  Χρήστο Ιωαννίδης, Κολοβό Κώστα, Λαγό Χρήστο, Γεωργίου Ιωάννη και τον  Βολουδάκη Γιώργο (V15) για τη φωτογραφική κάλυψη των αγώνων και το δώρο προς τον Κομοτηναίο νικητή των αγώνων .



Επίσης εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην ΕΟΔ Ροδόπης για την παραιατρική κάλυψη του αγώνα.
 
Οι επίσημες προπονήσεις των αθλητικών τμημάτων θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου.




Από το λινκ εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα: https://tinyurl.com/ycvly6t7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου