Επικοινωνία

Δ/νση: Βασιλεως Παυλου 10Λ, ΤΚ 69100 Κομοτηνή
Τηλ: 25310-29411, Φαξ: 2122222676 Τηλ Εξυπ.:25310-30702, email: eoskomotinis@yahoo.gr

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

31η Βορειοελλαδική Ορειβατική Συνάντηση31η Βορειοελλαδική Ορειβατική Συνάντηση
Σάββατο – Κυριακή 21, 22 Ιουνίου 2014
στα “Γιούρτια” Πιερίων (ορειβατικό καταφύγιο Βελβεντού)

  Ο Ορειβατικός Σύλλογος Βελβεντού, ένας φορέας με ιδιαίτερη περιβαλλοντική ευαισθησία και αδιάλειπτη ορειβατική δράση στα 31 χρόνια της ιστορίας του, λειτουργεί με βασικό σκοπό να μεταφέρει τα μηνύματα της ορειβασίας στην νεολαία του Βελβεντού και να φέρει την νέα γενιά σ’ επαφή με την ορεινή φύση της χώρας μας.
  Ο Ορειβατικός μας Σύλλογος δεν έχει στη δύναμη του επαγγελματίες ορειβάτες, αλλά άτομα με πλούσια ορειβατική εμπειρία και εθελοντική προσφορά, που πάνω απ’ όλα σέβονται και αγαπούν τα βουνά και τα οικοσυστήματά τους. Η ανιδιοτελής αποστολή των μελών του Συλλόγου επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο με την προσήλωσή τους στον αγώνα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και με τις πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του ορεινού όγκου των Πιερίων.
  Μετά από 31 χρόνια δράσης και εθελοντισμού ο Ο. Σ. Βελβεντού βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του. Την ανάληψη της 31ης Βορειοελλαδικής Ορειβατικής Συνάντησης (Β.Ο.Σ.), που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιουνίου 2014 στο ορειβατικό καταφύγιο Βελβεντού, στα Γιούρτια Πιερίων, σε υψόμετρο 1450 μέτρα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της δεύτερης μεγαλύτερης ορειβατικής εκδήλωσης της χρονιάς που διανύουμε. Γιατί απλούστατα στηριζόμαστε στην ενεργή συμμετοχή των μελών μας, στον εθελοντισμό και στις δράσεις αλληλεγγύης των βελβεντινών.
  Σας καλούμε να συμμετάσχετε, με τον δικό σας ουσιαστικό και αποφασιστικό ρόλο, στην φετινή Ορειβατική Συνάντηση. Η παρουσία σας είναι τιμή για μας!

                                                                              Για τον Ο.Σ.Βελβεντού
                                                                                        Ο Πρόεδρος
                                                                                 Σιόμος Κωνσταντίνος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου