Επικοινωνία

Δ/νση: Βασιλεως Παυλου 10Λ, ΤΚ 69100 Κομοτηνή
Τηλ: 25310-29411, Τηλ Εξυπ.:25310-30702, email: eoskomotinis@yahoo.gr

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Αγώνας Ομάδων Ορειβατικού Σκι, ΟΛΥΜΠΟΣ 2014


OLYMPUS Ski Mountaineering Team Race 2014
Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η 3η κατά σειρά διοργάνωση Olympus Ski Mountaineering Team Race που περιελάμβανε τον Ομαδικό Αγώνα του 23ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορειβατικού Σκι και τον “Open” Ομαδικό Αγώνα Ορειβατικού Σκι στις 30 Μαρτίου 2014. Οι αγώνες διεξήχθησαν στον Όλυμπο στην τοποθεσία Βρυσοπούλες στα πλαίσια του προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (Ε.Ο.Ο.Α.) υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας
Ορειβατικού Σκι (I.S.M.F.). Διοργανωτές ήταν ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Ελασσόνας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Ελασσόνας, η ΠΕΔ Θεσσαλίας και το Επιμελητήριο Λάρισας. Οι συμμέτοχες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και ο αγώνας απέσπασε θετικές κριτικές από όλους αλλά κυρίως από τον τεχνικό εκπρόσωπο της διεθνούς ομοσπονδίας I.S.M.F. κ. Oriel Montero, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων, πως ο Όλυμπος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έναν αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο προσεχές μέλλον. 
Καθοριστική ήταν η συμβολή και υποστήριξη από το Γενικό Επιτελείο Στρατού – Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων και συγκεκριμένα από τον Υποστράτηγο Μεσσάρη Φώτιο και τον Διοικητή ΚΕΟΑΧ Ταγματάρχη Δέλγα Βασίλειο καθώς και από την ΕΜΑΚ Θεσσαλίας. Επίσης, ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Ελασσόνας ευχαριστεί τη κλινική Αγία Φωτεινή και τον κ. Αθ. Καλογερόπουλο για την παραχώρηση του ασθενοφόρου, τους Εθελοντές Έλληνες Διασώστες, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τους ορειβατικούς συλλόγους της περιοχής και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τα στελέχη της Ε.Ο.Ο.Α. που χάραξαν αυτή την εντυπωσιακή διαδρομή στο βουνό και τους αθλητές που συμμετείχαν σε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομάδων Ορειβατικού Σκι, Κατηγορία Ανδρών
1) Αρώνης Πλ. (ΕΟΣ Θεσ/κης)-Μωυσίδης Ηρ. (ΕΟΣ Αχαρνών),
2) Κωστόπουλος Ν.(ΕΟΣ Αχαρνών)-Καλογερόπουλος Γρ. (ΕΟΣ Αχαρνών),
3) Μαργαρίτης Γ.(ΣΟΧ Τρικάλων)–Ράιος Γ. (ΣΟΧ Τρικάλων).
23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομάδων Ορειβατικού Σκι, Κατηγορία Γυναικών
1) Μπίκα Δ. (ΕΟΣ Καρπενησίου)-Καλογήρου Μ.(ΕΟΣ Ιωαννίνων)
2) Φωτεινοπούλου Χρ. (ΕΟΣ Αχαρνών)-Παρασχάκη Συρ. (ΕΟΣ Χανίων).
“Open” Κατηγορία Ανδρών
1) Εξακοϊδης Αρχ.-Μωραΐτης Δ. ΕΟΣ Κομοτηνής
2) Καλόγηρος Αλ.-Καλόγηρος Κων.
3) Παπαγεωργίου Σωκ.-Τσαουσίδης Πολ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου