Επικοινωνία

Δ/νση: Βασιλεως Παυλου 10Λ, ΤΚ 69100 Κομοτηνή
Τηλ: 25310-29411, Τηλ Εξυπ.:25310-30702, email: eoskomotinis@yahoo.gr

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Αποχαιρέτισαν το 2011 οι φίλοι του Ορειβατικού συλλόγου Κομοτηνής.

Τελευταία ανάβαση του Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής για το 2011. Μπροστά στο τζάκι του καταφυγίου " Χ. Δήμου"
Με μια πανέμορφη βόλτα στον ορεινό όγκο του Νομού Ροδόπης και αρκετή δόση "καθαρού αέρα" οι φίλοι του Ορειβατικού συλλόγου της περιοχής μας, απόλαυσαν την Κυριακή τους αποχαιρετώντας το έτος 2011. Αυτή την Κυριακή 14 συνολικά φίλοι πραγματοποίησαν την τελευταία εξόρμηση του έτους, επικεπττόμενοι το καταφύγιο "Χ.Δήμου" που βρίσκεται σε υψόμετρο 1050μ. κλείνοντας με το καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη ορειβατικά χρονιά που φεύγει. 
Ο Στέλιος Αθανασιάδης σηματοδοτεί τη διαδρομή προς τις πυραμίδες 13-14-15
 Στην διάρκεια της πορείας τους, μέλη του Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής πραγματοποίησαν παράλληλα σήμανση του ορειβατικού μονοπατιού, ενώ κατά την άφιξη τους μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους πεζοπόρους του συλλόγου. Εκεί επισκέπτες του καταφυγίου -μια νεαρή παρέα απο το Κόσμιο συνοδεύομενοι απο εμπειρότερα μέλη - που είχε καταλύσει για διαυκτέρευση απο την προηγούμενη βραδιά  περίμενε με μια ζεστή κούπα ροφήματος όλους τους ορειβάτες. 

Η νεαρή παρέα φίλων από το Κόσμιο Κομοτηνής και λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενήθηκαν απο την προηγουμένη στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου
Οι φίλοι του Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές με υγεία και ασφαλείς αναβάσεις και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2012 μια χρονιά που μεταξύ άλλων, ο Σύλλογος κλείνοντας τα 30 έτη λειτουργίας του θα φιλοξενήσει στο ίδιο χώρο την ετήσια συνάντηση όλων των ορειβατών της Βορείου Ελλάδας.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου