Επικοινωνία

Δ/νση: Βασιλεως Παυλου 10Λ, ΤΚ 69100 Κομοτηνή
Τηλ: 25310-29411, Τηλ Εξυπ.:25310-30702, email: eoskomotinis@yahoo.gr

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Η ανάβαση στο Παπίκιο 8-1-2012



Δυναμικά ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον ορειβατικό σύλλογο με ανάβαση στην κορυφή του Παπικίου όρους, της ψηλότερης κορυφής του νομού μας. 21 μέλη του συλλόγου, ανάμεσα τους και κάποιοι νέοι φίλοι του βουνού δοκίμασαν τις αντοχές τους στο κρύο μετά τη θαλπωρή και τη χαλάρωση των γιορτών. Με υπεύθυνες ανάβασης τις έμπειρες ορειβάτισσες Ειρήνη Ιορδανίδου και Γεωργία Καζακοπούλου ξεκίνησαν από το φυλάκιο του Μαχαίρα και μέσα σε χιονισμένο τοπίο και με ελαφρά, αλλά ευχάριστη χιονόπτωση, έφτασαν στην κατάλευκη κορυφή, ξεκουράστηκαν και πήραν τον δρόμο της επιστροφής ολοκληρώνοντας την αναζωογονητική αυτή πορεία σε πέντε περίπου ώρες.

Την επόμενη Κυριακή ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει ανάβαση στο καταφύγιο του «Χαράλαμπος Δήμου» σε υψόμετρο 1.050 μέτρων στη θέση Φύλακας της οροσειράς μας, όπου τα μέλη θα συνδυάσουν την ανάβαση στο καταφύγιο από τη Μ.Άδα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου να συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Στις 18 Ιανουαρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου στα γραφεία του συλλόγου (Μαρασλή 6). Καλούνται τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου